Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

Povestea 3

Transilvania Smart Phone SRL

Ceea ce ma determinat pe mine sa deschid un business a fost dorinta de a realiza ceva mai mult in viata. Acesta afacere a inceput datorita facultati de Business unde am aflat de aceasta oportunitate. Am o experienta in vanzari de 7 ani si motto-ul meu este "Niciodata sa nu renunti".

Info despre afacere. Evolutia din 2015

Investitia initeala in afacere a fost de 25 000 euro finantarea start-up si 12 000 lei un credit bancar. Afacerea genereaza vanzarile principale din comertul online astfel, investim resurse financiare considerabile. In 2018 gestionam doua site-uri www.HtPhone.ro si www.HuseDeTelefon.ro in plus, colaboram cu parteneri puternici unde vindem produsele noastre prin platforme Marketplace. Deasemenea detinem magazine de profil, astfel oferim o incredere sporita cumparatorilor din mediul online. Planuri de extindere exista si pe partea offline unde oferim si servici de service GSM. Inca din 2015 suntem in crestere constanta si ne dezvoltam in fiecare an.

StartUp Plus Nord-Vest

Motto-ul meu este "Niciodata sa nu renunti".

Crina Pavelea

Ce a insemnat acest start-up in viata voastra?

Trecerea de la angajat la angajator a schimbat multe in viata mea si consider ca visul meu a devenit o realitate.

Ce le-ati spune celor care se gandesc sa porneasca o afacere ?

Consider ca este important in viata sa faci ceea ce iti place, daca te gandesti la un business pentru bani acesta niciodata nu va functiona pentru ca acesta inseamna 100% implicare. Sa te astepti la multa munca si la multe dezamagiri. Ca manager trebuie sa atragi in firma oameni pasionati,dedicati si chiar mai destepti decat tine, singur nu o sa reusesti.

Povesti din alte proiecte