Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

Povestea 2

N & T PICTURES 2015 SRL

Marius Nistor, 25 de ani, administrator de firma, pasionat de fotografie. Absolvent al Facultatii de Business.

Info despre afacere. Evolutia din 2015

Firma a fost infiintata in anul 2015, avand ca domeniu de activitate fotografia. Un Start-up care inca din al doilea an de activitate a avut profit. Afacerea in domeniul fotografic este una cu satisfactii atat pe plan personal cat si profesional.

StartUp Plus Nord-Vest

E multa munca dar merita pe deplin.

Marius Nistor

Ce a insemnat acest start-up in viata voastra?

Acest start-up mi-a schimbat viata in sensul ca din 2015 pana in prezent acest business imi ocupa tot timpul. Cand am inceput acest business in domeniul fotografic nu am avut nici un fel de cunostinte insa de la momentul in care am luat decizia de a merge in aceasta directie am participat la nenumarate cursuri de formare in domeniu, astfel astazi pot spune ca sunt fotograf si ca acest start-up mi-a schimbat complet viata.

Ce le-ati spune celor care se gandesc sa porneasca o afacere ?

Daca aveti o idee de afacere studiati-o cu mare atentie, mergeti la firme/persoane autorizate, care sunt in domeniul in care va ganditi sa intrati si solicitati sfaturi si informatii, intrebati detalii care va intereseaza apoi ganditi un plan de afaceri.

Daca dupa ce discutati cu cineva din domeniu ramaneti in continuare siguri ca vreti sa porniti respectiva afacere, sfatul meu este sa va canalizati resursele pentru asta si sa participati in cadrul acestui proiect. Din experienta mea, va pot confirma faptul ca satisfactiile vor fi mari dar doar pentru cei care muncesc serios la elaborarea planului de afaceri. E multa munca dar merita pe deplin.

Povesti din alte proiecte