• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

Cercetare privind dezvoltarea mediului antreprenorial in Regiunea Nord-VestChestionarul de mai jos, pe care sunteti invitati sa il completati si sa il transmiteti, este un instrument prin care partenerii din proiectul Start Up Plus in Nord-Vest (POCU, id 103946) urmaresc sa consulte reprezentantii mediului antreprenorial/mediului educational/autoritatilor publice/consumatorilor din Regiunea Nord-Vest cu privire la situatia mediului antreprenorial din regiunea Nord-Vest si directiile in care activitatea antreprenoriala trebuie sa se dezvolte, incusiv prin suportul unor politici si strategii publice.

Raspunsurile dvs vor - sta la baza fundamentarii unui document de utilitate publica, intitulat Recomandari pentru dezvoltarea mediului antreprenorial. Documentul va fi publicat pe site-ul proiecului si va fi transmis decidentilor si catalizatorilor la nivel local, regional si national, actorilor interesati din mediul academic, dar si antreprenorilor,viitorilor antreprenori, publicului interesat.

Va asiguram, de asemenea, de confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, atat pe durata prelucrarii, cat si ca urmare a publicarii studiului nostru.

Completarea acestui chestionar nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute. Intrebarile la care raspunsurile sunt marcate cu patrate admit RASPUNSURI MULTIPLE, iar intrebarile la care raspunsurile sunt marcate cu cerculete admit UN SINGUR RASPUNS. Nu este admisa transmiterea de chestionare completate partial (care contin intrebari fara nici un raspuns). Cand ati terminat, transmiteti-ne chestionarele completate dand click pe butonul TRIMITE.


VA MULTUMIM!
Va rugam sa completati un singur chestionar.Daca sunteti antreprenor, va rugam sa completati chestionarul referitor la

Mediul antreprenorial

Daca reprezentati o institutie de educatie, va rugam sa completati chestionarul referitor la

Mediul educational

Daca reprezentati o autoritate, va rugam sa completati chestionarul referitor la

Autoritati

Daca aveti calitatea de consumator, va rugam sa completati chestionarul referitor la

Consumatori