• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

FOR YOUR TEAMBeneficiar MALUTAN DANIEL


Suntem o echipă organizată într-o companie cu scopul de a oferi consultanță în managementul organizației și în programe de team-building. Credem că resursa esențială este cea umană, fără de care organizația nici nu ar putea exista. Omul este în centrul atenției noastre, iar restul se armonizează pentru a se obține rezultate.

Oamenii dau valoare lucrurilor, obiectelor și companiilor. Astfel, este primordial să acorzi atenție specială acestora, individual, dar și în cadrul echipei. Suntem convinși că randamentul e mai bun și se va colabora eficient.

Team-building

Team-building-ul reunește oamenii, încurajând colaborarea. Activitățile distractive îi ajută pe oameni să se cunoască din perspective diferite și îngăduie conectarea în contexte diverse. Oamenii din echipa ta sunt rugați să se gândească la implicațiile acestor activități la locul de muncă.

Team-building consolidează echipe pe termen lung prin încurajarea conexiunilor autentice, a discuțiilor profunde și a procesării informațiilor.Indiferent dacă ești șef de echipă sau pe o funcție executivă la nivelul superior, succesul companiei depinde de echipa ta. Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale despre activitățile de team-building și ca să ne implicăm în formarea echipei potrivite. Este o bucurie să vă ajutăm!


Email: contact@fyt.ro

Website: www.fyt.ro