• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

ELYSIUM DENTAL SPABeneficiar DEAC MARIUS VIRGIL

Email: elysiumdentalspa@gmail.com


Clinica ELYSIUM DENTAL SPA doreste sa aduca prin serviciile oferite un spor la nivelul de sanatate al societatii. Suntem pasionati de ceea ce facem si vrem sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Viziunea noastra este de a furniza servicii de calitate superioara intr-un mediu relaxant si primitor, imbunatatind constant experienta resimtita de pacienti prin investitii in cele mai moderne echipamente si instrumente stomatologice.  Dorim sa oferim un sistem stomatologic complet, alcatuit din cabinete specializate, laborator de tehnica dentare, magazine de produse pentru igiena orala dar mai ales consiliere si materiale pentru preventie si informare.

Misiunea clinicii este de a crea un mediu profesionist cu servicii de calitate exceptionala, totul pentru ca pacientii nostri sa aiba o viata mai buna.

Principalele obiective strategice propuse vizeaza:

- dezvoltarea unei structuri solide de profesionisti care sa ofere clientilor experienta unei noi dimensiuni a profesionalismului.

- crearea unei nise de piata pe directia stomatologiei tehnologizate, pentru valorificarea potentialului pe care echipamentele moderne o pot aduce.

- crearea unui mediu relaxant pentru pacienti prin introducerea unui nou concept, denumit “DENTAL SPA”.

- introducerea unei abordari personalizate si multidisciplinara a tratamentrului oferind pacientului un diagnostic corect si solutii care ii vor reda increderea de a zambi din nou.”

Spălare caroserie, negru pentru anvelope ; aspirarea completă; curatare cu aburi pentru materiale din plastic interior, bord, volan, portbagaj, rulou portbagaj, oglinzi, buzunare, portiere și guri de aerisire + Igienizarea a interioarelor și înlăturarea cu abur a petelor de pe scaune, mochetă, covorașe, portbagaj și plafonieră.