• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

CNC IDEAS DECOR SRLBeneficiar Coste Daniel Silviu


Afacerea noastră se adresează unui domeniu de activitate în plină dezvoltare pe piața românească, dar destul de puțin exploatat ca infrastructură și potențial: evenimentele publice și private și ședințele foto tematice.

Există o nouă tendință în rândul tinerelor generații, prezente pe platformele social- media, de a-și cumpăra ședințe foto pentru diferite ocazii: nou născut în familie, împlinirea de către copil a unui anișor, Crăciun, 8 martie etc. Toate aceste evenimente fotografice induc o competiție acerbă între studiourile foto, care trebuie să propună décoruri cât mai atractive și cât mai diverse pentru clienți. Momentan marea majoritate a fotografilor și organiza-torilor de evenimente își produc singuri decorurile, în regim handmade, cu destul de multă investiție de timp, energie și bani. Aceeași provocare o au și organizatorii de evenimente, de la cei responsabili de evenimente pretențioase până la cei mai comuni (educatoare de grădinițe, învățătoare, coordonatori tabere și școli de vacanță etc.), aflați în căutarea unui mod de a-și prezenta proiectele /serbările/ festivitățile într-un cadru relevat, atractiv și cu impact vizual.

Toate produsele pot fi personalizate dupa dimensiuni si forme dorite de client.


Email: danicoste7@gmail.com

Website: http://cncideasdecor.ro