• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

BUZZ MACHINESBeneficiar COCA MIHAI ANDREI


Buzz Machines este o societate axată pe producerea sucurilor naturale din fructe proaspete presate la rece. Conceptul implementat în ultimele luni de funcţionare, a vizat desfacerea produselor în mediul privat şi de business fără vânzare en detail. Acest lucru a fost posibil prin contractarea echipamentelor BuzzMachines în cadrul evenimentelor private şi corporate.

Soluţia de prezentare şi serviciile conexe oferite în cadrul pachetelor comercializate au asigurat unicitatea şi în acelaşi timp succesul afacerii încă din primele zile de exploatare a echipamentelor achiziţionate în cadrul proiectului. Spre deosebire de standurile de servire clasice (rulote modificate sau tarabe stradale), am optat pentru restaurarea şi conversia unei motociclete cu ataş din perioada postbelică. Caracterul vintage, unic al standului a fost dublat de implementarea unor soluţii tehnice de ultimă generaţie, atent integrate în structură, pentru a nu modifica aspectul original al standului.

Încă de la început, ne-am dorit să promovăm activ un stil de viaţă sănătos prin încurajarea consumului de fructe proaspete, în special în rândul copiilor, motiv pentru care am optat pentru integrarea unor echipamente complementare care să confere o zonă interactivă pentru cei mai tineri dintre clienţi. Experienţa ne arată acum faptul că alegerea făcută a fost inspirată, coada de la standul de sucuri naturale fiind la fel de lungă ca şi cea de la standul interactiv, unde consumatorii au avut opţiunea fie de a-şi face o poză la Photobooth-ul Fresh Smile împreună cu familia şi bine înţeles cu paharul de suc proaspăt fie de a-şi face untatuaj temporar cu mesaje şi imagini pozitive legate de consumul fructelor proaspete.

Mobilierul conex care reprezintă zona de servire a produselor noastre a fost atent ales pentru a fi în ton cu produsele servite. Astfel, am ales canapele comode, modulare, care permit o configurare flexibilă a spaţiului de servire în funcţie de mărimea acestuia, cu huse detaşabile pentru o igienizare uşoară după fiecare eveniment. Mesele şi scaunele sunt din lemn, în culori naturale, deosebit de placate vizual, în complementaritare directă cu nota retro şi fresh în acelaşi timp, a standului şi a zonei de servire.

Pentru zilele toride de vară am optat pentru soluţii de umbrire mobile şi modulare (umbrele şi corturi de mici dimensiuni). Acestea asigură confortul necesar atât în zona de servire cât şi în cea de consum.

Dat fiind succesul înregistrat până acum prin implementarea acestui mixt de soluţii, ne propunem ca în cel mai scurt timp să dublăm capacitatea de productie şi de servire pentru a putea asigura o prezenţă în mai multe puncte din cadrul aceluiaşi eveniment sau pentru a putea participa la două evenimente simultan.


Email: -

Website: -