• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

BOUTIQUE DU BONHEURBeneficiar CAPOTA ANAMARIA


Boutique du Bonheur SRL este o firma in domeniul handmade al carui scop este producerea unei game variate de obiecte personalizate, realizate in intregime manual . Acest atelier de produse lucrate manual a fost creat ca raspuns la dorinta clientilor de a achizitiona produse realizate manual si personalizate in cele mai mici detalii si isi propune sa satisfaca dorinta acestora de a avea un obiect special si unic.

Boutique du Bonheur isi propune sa ofere o gama larga de produse manuacturate si personalizate, din lemn, textile sau alte materiale, personalizate prin pictura si caligrafie manuala, cu finisaje antichizate .

Gama de produse: obiecte decorative dedicate nuntilor , obiecte decorative dedicate altor evenimente speciale -botezuri, aniversari, cadouri corporate- produse/ pachete tematice pentru angajati/clienti/colaboratori ai corporatiilor, produse tematice - 1-8Martie (martisoare, cadouri personalizate tematice), Craciun-ornamente de brad personalizate, ziua indragostitilor, Pasti, decoratiuni pentru casa (dulapior pentru chei, tavi, cutii de paine pictate manual)


Email: capota.anamaria@gmail.com

Website: https://www.boutiquedubonheur.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Boutiquedubonheur