• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

BISTRITZ INCOMINGBeneficiar BARTA ANDRAS ISTVAN

Email: andras_barta@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/Bistritz-Incoming-111612217188679/


Bistritz Incoming SRL desfășoară activități în domeniul turismului, mai precis agroturism și turism rural. Afacerea constă într-o agenție de turism de incoming, care atrage turiști în Regiunea Nord -Vest.

Vom oferi ceva inedit bazat pe resurse locale și vom contribui la o dezvoltarea și bunăstarea a tuturor colaboratorilor și a mediului în care ne desfășurăm activitatea. Misiunea va fi realizată prin respect, etică, dedicare și pasiune pentru turism și în concordanță cu viziunea pe care am ales-o. Oferta agenției de turism este una de nișă, include mai multe servicii turistice (cazare, masă, transport, agrement) vândute separat, iar ulterior, după relicențiere, vândute sub forma unor pachete turistice inedite. Piața pentru care se adresează această agenție este atât una internă (clienți din spațiul urban și rural din România), cât și una externă (Europa Occidentală, Europa de Est, Orientul Mijlociu), grupurile țintă sunt familiile și firmele care organizează vacanțe pentru angajați.

Pe lângă obișnuitele servicii turistice specializate, cum ar fi cazarea și transportul, agenția va oferii: mâncare tradițională din produse locale, ghidaj cultural și ghidaj montan, pescuit sportiv, vânătoare sportivă, cicloturism, turism ecvestru, diferite tururi cu ambarcațiuni, zbor agremental sau alte servicii de asistență.