• pocu103946@prois-nv.ro
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Startup Plus
Startup Plus
Startup Plus

ATELIER INFRUMUSETAREBeneficiar: Lung Cristina


Conceptul "Atelier  Ȋnfrumuseţare" a apărut pe piaţa clujeană ȋn urmă cu 13 ani, din dorinţa de a fi diferiţi, de a răspunde prin calitate și profesionalism așteptărilor tuturor femeilor care pun accentul pe ȋngrijire, frumuseţe și sănătate. Am creat un ambient relaxant, intim, cald, și elegant, dotat cu toată aparatura necesară pentru a desfășura cele mai plăcute ședinţe de ȋnfrumuseţare.

Dioda Laser cu 3 Lungimi de Unda este cea mai revoluționară tehnologie în domeniul epilării definitive, putând fi efectuată pe toate tipurile de piele. Procedura este una ne-dureroasă și non-invazivă – parametrii fiind setați computerizat în funcție de ten.

Ȋţi mulțumim că ne lași să facem parte din viața ta, să creștem ȋmpreună, să trăim bucuriile, emoţiile, ȋmplinirile, dezamăgirile, care după o ”terapie” de ȋnfrumuseţare capătă o nouă ȋnfăţișare! Te așteptăm, de fiecare data, cu drag!


Facebook: https://www.facebook.com/Atelier-Infrumusetare-Cluj-414793745288100/